Bemutatóterem:

6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19.

H-P: 09:00 - 17:00

Szo-Vas: ZÁRVA

Kamado4u neo classic mini Fekete

Cikkszám:


NEO szériánk legkisebb darabja, kiváló választás

kempingezéshez, kiránduláshoz. A 27 cm-es grillrácson kényelmesen süthetünk

kolbászokat, burgereket, húsokat akár 3-4 fő részére is. Az indirekt

kővel és a hozzá tartozó tartó fülekkel ellátott grillráccsal bbq technikával

is használhatjuk, amit alap tartozékként biztosítunk a grillhez, viszont

rácsmérete miatt elsősorban grillezéshez javasoljuk.

Kapacitás:

1 fél kisebb csirke

1 nagyobb steak

2-3 hamburger pogácsa

Kiegészítők:


A NEO szériában szereplő kamadok már rendelkeznek egy alap kiegészítő

csomaggal, de mint minden kamadonkhoz úgy a NEO Mini D27-es

modellünkhöz is rendelkezésre áll a kiegészítők egész tárháza, amivel

kibővíthetjük ezt az alap kiegészítő csomagot.


Kialakítás :


A kamado kialakításának köszönhetően egy nagyon sokoldalú készülék,a

hőtartománya 100-400°C ezáltal a BBQ, pizzasütés és grillezés is

lehetséges benne. A kerámia vastagságának köszönhetően nagyon jól tartja a hőt hosszú távon is és emellett sokkal kevesebb faszenet fogyaszt, mint lemezgrill társai.



Az alapcsomag tartalma:

- Fém deflektor lap az alacsony hőtartásért

(BBQ technika) 


- Kamado4u medvekarmok

- Kamado4u védőhuzat

- Vas hamukaparó

- Porcelán bevonatú grillrács

- Fém tömítések a kerámia védelmében

- Könnyen szabályozható szellőző 

- Öntöttvas faszéntartó rács

- Stabil állványzat

- Élethossz garancia a kamado kerámia testre


Tippek használathoz:

Alapok:

- Ezt a grillt kültéri használatra tervezték ezért ne

használjuk beltéren.

- A kerámia test is képes átforrósodni így ne hagyjuk a gyermekeket és

háziállatokat a közelébe menni.

- Fontos: Amikor a fedelet/kupolát felnyitja, ügyeljen arra, hogy a fedelet

csak kissé emelje fel, így a levegő lassan és biztonságosan juthat be,

ezzel megakadályozva a fellángolást, ami sérülést okozhat.

- Helyezzük a kamadot biztonságos helyre, ahol nincs körülötte 2

méteres körzetben gyúlékony anyagok vagy tárgyak.


Begyújtás:

- Nyissa ki teljesen az alsó és felső szellőzőket és nyissa fel a kupolát.

- Emelje ki a grillrácsot és a deflektor lapot is ha benne van.

- Szórjon faszenet a tűztérben található faszéntartó rácsra kb.15cm magasságig.

Alakítson ki egy kis mélyedést a faszénhalom közepén és helyezzen bele

begyújtókockát,gyújtsa meg és tegyen a tetejére pár normál méretű faszenet.

- Ha kialakult a megfelelően izzó faszén akkor helyezzen vissza minden

használni kívánt kiegészítőt és csukja le a kupolát.

- A sütés megkezdése előtt hagyja nyitva a szellőzőket és a célhőmérséklet

elérése előtt 20-40 fokkal kezdje el zárni a szellőzőket attól függően, hogy milyen hőtartományban akar sütni.

- SOHA ne használjon benzint, lakkbenzint, begyújtó folyadékot mert robbanás

veszélyes, illetve nem kívánt kemikáliák juthatnak az ételbe, melyek az egészségre ártalmasak lehetnek.


Tárolás:

- Ha nem használja a kamadot minden esetben várja meg, hogy kihűljön és feltétlenül takarja le takaróponyvával.


Tisztítás:

- A kamado öntisztító. Melegítse fel 260°C-ra 30 percig és elégeti az összes ételmaradékot és egyéb szennyeződést. Ezután egy grillkefével könnyedén megtisztíthatja a rácsokat.

- A porcelánozott sütőrács NEM mosható mosogatógépben, használjon enyhe

mosószeres meleg vizet. A KAMADO4U kerámia grillek nagy előnye , hogy direkt és indirekt hővel is készíthetünk ételeket, különböző hőmérséklet

tartományokban,  további kiegészítőkkel pedig kiaknázhatunk minden lehetőséget ,melyeket ezek a remek grillek nyújtani tudnak számunkra.

(Áraink bruttó kiskereskedelmi árak, és a 27%-os ÁFA-t tartalmazzák.)

Gyere el bemutatótermünkbe!

ezt látni kell...

Fudo Kft.

6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19.

H-P: 09:00 - 17:00-ig

Szo-Vas: ZÁRVA