Bemutatóterem:

6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19.

H-P: 09:00 - 17:00

Szo: 08:00 - 12:00 Vas: ZÁRVA

Vágj bele a tanulásba!

Ha érdekel a BBQ-zás világa és szeretnél többet megtudni a kamadóban készített ételekről, de nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy csak szeretnéd tökéletesíteni a tudásodat, akkor itt a helyed! Vegyél részt oktatásunkon és kövesd végig a teljes menüsor elkészítését, majd kóstold meg a finomabbnál finomabb ételeket. Bemutatásra kerül a húsok előkészítése (trimmelés, formázás, fűszerezés), a kerámia sütők begyújtása, működtetése, megfelelő hőmérsékleten tartása, füstölőfa használata, valamint a húsok és köretek megsütése, saláta és mártás elkészítése, valamint a húsok pihentetése és felvágása.

Amit tudni érdemes...

Ízelítőül:


  • BBQ sertés oldalas
  • Reverse sear steak
  • Csirke nyalóka
  • Chimicurri
  • Coleslaw kicsit másképp
  • Ecetes hagymás babsaláta
  • Jacket potato fűszeres vajjal
  • Csokis lávasüti


Az oktatást a Partizán BBQ gasztrobloggere, grill és bbq specialista Makai János pitmaster fogja vezetni.



A részvételi díj magában foglalja az egész napos oktatást, a különböző ételek technológiai leírását, a pitmaster által megsütött, fentebb megnevezett ételek fogyasztását.

Alkoholos és alkoholmentes italokat

(víz, üdítő, házi limonádé, kávé, tea, kézműves sör).

A rendezvényt megelőző 3 napig lehetséges lemondással élni, ez esetben a részvétel átruházható más személy részére vagy átfoglalható egy későbbi időpontra.


Időpont:


2023. április 15. 9 óra

Tervezett időtartam:

kb. 7 óra


A helyszínen lehetőség van kiváló fűszerek, Partizán BBQ szószok, prémium BBQ faszén, és egyéb kiegészítők vásárlására.


A tréning nap ajándékba is adható, ez esetben ajándékutalványt állítunk ki.



Jelentkezni a +36304663937-es

számon lehet Simicz Henriettnél, vagy Szegeden a Dorozsmai út 17-19. szám alatti bemutatóteremben!

Gyere el bemutatótermünkbe!

ezt látni kell...

Fudo Kft.

6728 Szeged, Dorozsmai út 17-19.

H-P: 09:00 - 17:00-ig

Szo: 08:00 - 12-ig Vas: ZÁRVA