Ha érdekel a BBQ-zás világa és szeretnél többet megtudni a kamadóban készített ételekről, de nem tudod, hogy kezdj hozzá vagy csak szeretnéd tökéletesíteni a tudásodat, akkor itt a helyed! Vegyél részt oktatásunkon és kövesd végig a teljes menüsor elkészítését, majd kóstold meg a finomabbnál finomabb ételeket. Bemutatásra kerül a húsok előkészítése (trimmelés, formázás, fűszerezés), a kerámia sütők begyújtása, működtetése, megfelelő hőmérsékleten tartása, füstölőfa használata, valamint a húsok és köretek megsütése, saláta és mártás elkészítése, valamint a húsok pihentetése és felvágása.
Amit tudni érdemes...
Ízelítőül:
Az oktatást a Partizán BBQ gasztrobloggere, grill és bbq specialista Makai János pitmaster fogja vezetni.
A részvételi díj magában foglalja az egész napos oktatást, a különböző ételek technológiai leírását, a pitmaster által megsütött, fentebb megnevezett ételek fogyasztását.
Alkoholos és alkoholmentes italokat
(víz, üdítő, házi limonádé, kávé, tea, kézműves sör).
A rendezvényt megelőző 3 napig lehetséges lemondással élni, ez esetben a részvétel átruházható más személy részére vagy átfoglalható egy későbbi időpontra.
Időpont:
2023. április 15. 9 óra
Tervezett időtartam:
kb. 7 óra
A helyszínen lehetőség van kiváló fűszerek, Partizán BBQ szószok, prémium BBQ faszén, és egyéb kiegészítők vásárlására.
A tréning nap ajándékba is adható, ez esetben ajándékutalványt állítunk ki.
Jelentkezni a +36304663937-es
számon lehet Simicz Henriettnél, vagy Szegeden a Dorozsmai út 17-19. szám alatti bemutatóteremben!
Gyere el bemutatótermünkbe!
ezt látni kell...