A Kamado Grillek mai formája Japánban jelent meg az 1950-60-as években. Ma már a kerámia grilleket összefoglaló néven Kamadonak nevezzük. Az elmúlt évtizedekben rengeteg változáson mentek keresztül. Így a kerámia anyagának köszönhetően 100-400 Celsius fok tartományban használjuk. A hőtartásnak köszönhetően a faszén fogyasztás rendkívül alacsony. A kerámiának köszönhetően remekül bent tartja a megfelelő hőmérsékletet. Sokoldalú a felhasználása. Direkt és indirekt sütésre is alkalmas. A grillezés mellett kemenceként is működik, így kenyeret, süteményt vagy pizzát is süthetünk benne. Ha pedig barbecue (Low & slow) technikával szeretnénk sütni, akkor a hőmérsékletet tartsuk 100 120 Celsius fok tartományban. Adhatunk a faszénhez füstölő fát is. Egytálételeket és pörkölteket is könnyedén elkészíthetünk öntöttvas edényekben.
THE BASTARD
Gyere el bemutatótermünkbe!
ezt látni kell...