A Kamado Grillek mai formája Japánban jelent meg az 1950-60-as években. Ma már a kerámia grilleket összefoglaló néven Kamadonak nevezzük. Az elmúlt évtizedekben rengeteg változáson mentek keresztül. Így a kerámia anyagának köszönhetően 100-400 Celsius fok tartományban használjuk. A hőtartásnak köszönhetően a faszén fogyasztás rendkívül alacsony. A kerámiának köszönhetően remekül bent tartja a megfelelő hőmérsékletet. Sokoldalú a felhasználása. Direkt és indirekt sütésre is alkalmas. A grillezés mellett kemenceként is működik, így kenyeret, süteményt vagy pizzát is süthetünk benne. Ha pedig barbecue (Low & slow) technikával szeretnénk sütni, akkor a hőmérsékletet tartsuk 100 120 Celsius fok tartományban. Adhatunk a faszénhez füstölő fát is. Egytálételeket és pörkölteket is könnyedén elkészíthetünk öntöttvas edényekben.
Bemutatóteremben megtekinthető!
AKCIÓ 1.120.000 Ft
Érdeklődjön az árról!
(BEJelenleg nem kaphatóERMI)
AKCIÓ 505.000 Ft
Érdeklődjön az árról!
THE BASTARD
ProQ termékek
Gyere el bemutatótermünkbe!
ezt látni kell...